Over ons

Sancta in een flits
Lyceum Sancta Maria is gehuisvest in een modern licht schoolgebouw met een centrale medewerkerskamer met prettige werkplekken in Haarlem Zuid. Het is een middelgrote school havo, atheneum en gymnasiumafdeling, met 1500 leerlingen en 150 medewerkers.
 
Bij Sancta is een schoolloopbaan zoveel meer dan een diploma! Wij bereiden als UNESCO-school onze leerlingen graag voor op de wereld van vandaag en morgen. Sancta is een ambitieuze school, dat geldt zowel voor onze leerlingen als onze collega’s: ze worden elke dag weer uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen, hun grenzen te verleggen en te laten zien waar ze goed in zijn. We werken graag met elkaar samen, maar hebben daarnaast absoluut oog voor het individu. We bieden collega’s ruimte voor ontwikkeling en scholing, zodat iedereen optimaal en op zijn of haar eigen niveau kan presteren.
 
Sancta wil voor collega’s een goede en eigentijdse werkgever zijn, waar we volgens de principes van een inclusieve organisatie werken. Onze school is een warme, open plek waar iedereen zich thuis voelt, zowel leerlingen als collega’s.
 
Sancta is opleidingsschool en lid van het samenwerkingsverband ROSA (Regionale Opleidingsschool Amstelland). Naast leerlingen, leiden wij ook studenten en zij-instromers op. Dit zorgt onder andere voor een mooie mix van ervaren collega’s en nieuw talent. Wil je meer weten over Lyceum Sancta Maria, ga dan naar de website en lees dan het medewerkers magazine www.sanctamaria.nl/werken-bij.
 


Bij Lyceum Sancta Maria is de volgende vacature beschikbaar: