Over ons

Lyceum Kralingen: Thuis in de wereld!
 
Een school in het centrum van Rotterdam. Rotterdam, een wereldstad. Daarom is goed voorbereiden op de toekomst  goed voorbereid zijn op het wereldburgerschap. De blik op de toekomst in de internationale wereld van morgen . Dat is wat wij onze leerlingen willen meegeven. 

Onze school vormt een unieke smeltkroes van culturen en achtergronden, waarbij iedere leerling - ongeacht herkomst - gelijke kansen en persoonlijke aandacht krijgt. Wij koesteren onze kleinschaligheid, omdat het een veilig en persoonlijk leerklimaat schept waar iedereen elkaar kent en gewaardeerd wordt.

Ons onderwijsaanbod? Dat is robuust en vooruitstrevend. Bij ons vinden talenten en capaciteiten de ruimte om tot bloei te komen. Ons deskundige en toegewijde docententeam is de ruggengraat van onze school. Met behulp van moderne leermiddelen en innovatieve onderwijsmethoden zorgen zij ervoor dat onze leerlingen uitgroeien tot zelfverzekerde, kundige individuen die klaar zijn voor de uitdagingen van een snel veranderende wereld.


Bij Lyceum Kralingen is de volgende vacature beschikbaar: