Waarom onze organisatie

Je ontvangt een goed salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
Je krijgt de kans om je te specialiseren en je vaardigheden verder te ontwikkelen.
Je kan deelnemen aan allerlei activiteiten voor leuk en goed contact met collega's.

Wij bieden

Einde jaarbonus of Provisiebonus bij goede prestaties
Vakantiegeld 8% over jaarsalaris
Salarisschalen marktconform of hoger

Onze recruiter

Over ons

Wij zijn Luitec. Een jong familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring als industriële leverancier en dienstverlener op het gebied van persluchtsystemen pompen en technische componenten. Met een team van zo’n 15 medewerkers werken wij iedere dag aan het verlagen van de onderhoudskosten en ontzorgen van onze klanten. Wil jij werken bij een technisch bedrijf waar veel kennis aanwezig is, maar die altijd kennis wil uitbreiden? Bouw dan mee aan de toekomst van onze groeiende organisatie!

Een dynamisch familiebedrijf
Dat we een familiebedrijf zijn is goed terug te zien in onze bedrijfscultuur. We leggen de nadruk op het aangaan van duurzame relaties. Met klanten, leveranciers én onze medewerkers. Intern houden we het graag zo eenvoudig mogelijk: korte lijnen en een informele, open werkomgeving. Als collega’s werken we graag naast elkaar, samen, als team. Net zo belangrijk vinden we het trouwens, dat we plezier hebben in wat we doen.

Genoeg over ons. Liever willen we weten wie jij bent. Wil je meer weten over een vacature of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Luitec? Bekijk onze vacatures. Geen passende vacature of stage gevonden? We zijn altijd op zoek naar talent! Stuur daarom ook dan je cv en korte motivatie naar hr@luitec.nl.    

 

 Onze waarden

Familiebedrijf
Dat we een familiebedrijf zijn is goed terug te zien in onze bedrijfscultuur. We leggen de nadruk op het aangaan van duurzame relaties. Met klanten, leveranciers én onze medewerkers.
Kundig
Deskundigheid is wat ons onderscheid als bedrijf. We hebben dan ook een trainingsprogramma om personeel nog vakkundiger te laten worden.
Samen
Ons statement luidt 'together in control' want alleen samen kunnen we onze klanten optimaal bedienen en het werk zinvol maken.
Kwaliteit boven kwantiteit
We geven ons personeel de ruimte om kwalitatief goed werk te doen. Daarvoor beschikken we over vakkundige collega's en hoogwaardige producten en diensten.

Bij Luitec B.V. is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Via de sollicitatie-button komt je cv en motivatie direct terecht bij onze HR-afdeling.
Eerste reactie
Zien wij in jou een potentiële kandidaat? Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor verdere kennismaking.
Eerste interview
Het kennismakingsgesprek vindt plaats op ons kantoor in Moerdijk of Alphen aan den Rijn.
Tweede interview
In het tweede gesprek komen o.a. de arbeidsvoorwaarden ter sprake.
Aangenomen
Komen we ook financieel tot elkaar? Dan heten we je van harte welkom in ons team!
Aan de slag!
Vanaf je 1e werkdag start je met het inwerktraject, zodat je met de juiste basis van start gaat. Blijft de klik ook na de proeftijd bestaan? Dan mag je ons trakteren op saucijzenbroodjes. ;)