Over ons

Wat leuk dat je ons team misschien wilt komen versterken! Krijg jij energie van samen (project)onderwijs ontwikkelen en verzorgen en daarbij vaak de verbinding met de (buiten)wereld zoeken? Prikkel jij graag de nieuwsgierigheid van leerlingen door uitdagende vragen te stellen of inspirerende lessen te verzorgen? Vind je het leuk om (voor een langere periode) in een klein team rondom een vaste groep leerlingen te werken? Dan pas jij waarschijnlijk goed binnen ons team!
 
Werken op het Limus College is vooral ontzettend leuk! We bouwen samen aan een nieuwe school voor ongeveer 1000 leerlingen, met een onderscheidend onderwijsconcept. Wij werken in een brede brugklas met gerichte feedback op leerdoelen én op het leren leren. Het is daarnaast voor leerlingen mogelijk om eigen leerdoelen toe te voegen en we besteden regelmatig aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling door te reflecteren op kwaliteiten en competenties en door te (leren) praten over de fysieke en mentale gezondheid. Daarin heb jij als docent met je onderwijsteam een centrale rol! Jullie zijn samen voor meerdere jaren verantwoordelijk voor een kleine groep leerlingen. Omdat je onderwijsteam een grote beslissingsbevoegdheid en professionele ruimte heeft is het ontzettend leuk om samen te werken! Samen met je team bepaal je wat er nodig is voor de ontwikkeling van onze leerlingen. 

PCOU Willibrord is met 41 scholen een grote onderwijsorganisatie in de stad Utrecht en de regio. Daarbij gaat het om 30 scholen voor basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en om 11 scholen voor voortgezet onderwijs in Utrecht, Breukelen, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein. We werken met zo’n 2.500 collega’s aan het onderwijs voor ruim 20.000 leerlingen.

Wij werken verbindend, tonen lef, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn in alles ontwikkelingsgericht. Of het nu gaat om onze leerlingen of om collega’s. Iedereen is welkom en diversiteit en veelkleurigheid wordt gekoesterd. Voor elk kind is er een passende plaats op één van onze scholen en voor elke nieuwe collega hebben wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Wij werken gezamenlijk aan één helder doel: voor elke leerling het beste onderwijs!


Bij Limus College is de volgende vacature beschikbaar: