Over ons

Een wereld waarin iedereen liften en roltrappen zorgeloos en veilig kan gebruiken. Sinds 1933 maken we ons daar hard voor bij Liftinstituut. Vanuit onze passie voor techniek en veiligheid delen we onze kennis en ervaring met de wereld om ons heen. Dat doen we in de eerste plaats met veiligheidskeuringen en certificatietrajecten. Jaarlijks helpen we tienduizenden gebouweigenaren, -beheerders en producenten aan hÊt ultieme bewijs dat hun installatie veilig is: het zilverkleurige Liftinstituut-keurmerk. Maar we delen onze kennis ook via trainingen en voorlichting, met veiligheidscampagnes, bij het opzetten van keuringsregimes en in normcommissies.
Als het om onafhankelijkheid en deskundigheid gaat, zijn we de meest gewaardeerde keuringsinstantie. We zijn oprecht en eerlijk in ons oordeel. Daar kan niemand aan tornen. Die absolute betrouwbaarheid trekken we graag door in onze organisatie. Want klanten moeten op ons kunnen rekenen. Daarom vernieuwen we met innovatieve diensten waarbij we hen veel gedoe en geregel uit handen nemen. Van inspecteur tot administrateur, van directeur tot planner stellen we ons klantgericht op en komen we onze beloftes na.
Alleen zo maken we voor onze klanten de investering in het A-merk Liftinstituut meer dan de moeite waard. Alleen zo kunnen we samen met alle 200 medewerkers elke dag blijven bouwen aan onze droom: een wereld waarin alle liften en roltrappen veilig zijn.