Over ons

Op de Leon van Gelder vinden we het belangrijk dat leerlingen zichzelf ontwikkelen. Dit gaat verder dan puur en alleen het vergaren van kennis en vaardigheden.

Uniek in Nederland: vier jaar in een vaste klas, drie jaar lang geen cijfers en altijd les op jouw niveau. Ontdek waar je goed in bent, word mondig en een echte teamspeler. 
 
Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen mogelijkheden en karakter. Wij laten onze leerlingen uniek zijn. We laten ze ontdekken waar hun kwaliteiten en interesses liggen. Door een breed scala aan vakken te beleven en te ervaren, ontdekken leerlingen waar hun passie ligt.

Onze passie is goed onderwijs verzorgen. Onderwijs waar wij met hart en ziel achter staan. Dit bewerkstelligen we door een manier van werken die anders is dan op andere scholen. De leerling staat hierbij centraal. Onze leerlingen ontwikkelen zich in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Docenten motiveren leerlingen hierbij het beste in zichzelf naar boven te halen.

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.


Bij Leon van Gelder is de volgende vacature beschikbaar: