Waarom onze organisatie

Wij zijn een écht familiebedrijf. Korte lijnen, informele sfeer en samen voor het beste resultaat!
Je komt te werken met het beste materiaal en merken!
Wij bieden het vertrouwen en de middelen om te zorgen dat jouw groei in ons bedrijf centraal staat.

Wij bieden

Geniet van een mooie bonus over de door jou gerealiseerde omzet
Salarisschaal conform CAO
Pensioen

Onze recruiter

Patrick Uittenbogaard

Over ons

Lederland is als familiebedrijf al ruim 30 jaar een toonaangevende speler in leren zitmeubelen.
Alleen het beste is goed genoeg, dat is ons devies. Daarom gebruiken wij alleen bovenhuidsleer voor onze lederen meubelen.

De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve leren banken, leren fauteuils en leren stoelen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al 30 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie en 8 jaar garantie op het leer.

Het is de missie van Lederland om de enige echte leerspecialist te zijn die daardoor als geen ander in staat is om een optimale bijdrage te leveren aan het leef- en woonplezier van haar (potentiële) klanten die de betere- en exclusievere leerkwaliteiten en zitmeubelen weten te waarderen. Lederland streeft naar 100% tevreden klanten.

Lederland verkoopt producten uitsluitend onder eigen merk. Lederland concentreert zich op het behalen van superieure prestaties op de voor de consument belangrijke aspecten: service, stijl, comfort en kwaliteit. Lederland differentieert zich ten opzichte van haar concurrenten als enige echte leerspecialist. Lederland wil toonaangevend zijn op het gebied van leer.

Lederland is dus gespecialiseerd in de verkoop van leren zitmeubelen. Onze collectie bestaat hoofdzakelijk uit diverse banken en (relax)fauteuils in verschillende stijlen. Allemaal zitmeubelen met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Het is onze ambitie om onderscheidend te zijn in vormgeving, leerkwaliteiten en klantbediening. Uiteraard kunnen onze klanten ook voor karpetten en (salon)tafels bij ons terecht. Onlangs is onze winkel geheel vernieuwd en dus kunnen klanten zich volop laten inspireren en adviseren. 
 


Onze waarden

Loyaliteit
Loyaliteit is iets wat bij ons centraal staat, jouw toekomstige collega's zitten er al een aantal jaar en dit hopen we met jouw natuurlijk ook.
Familiebedrijf
Er wordt wel vaker over organisaties geroepen dat het familiebedrijven zijn… maar hier merk je dat ook echt nog door de betrokkenheid en alledaagse gesprekken die gevoerd worden!
Gelijkwaardigheid
Door de persoonlijke benadering van iedereen zorgt er voor dat je jezelf kan zijn en samen met je collega’s iedere dag weer met plezier aan de slag gaat.
Duurzaamheid
leer is een natuurproduct en daardoor uiterst duurzaam.
Met elkaar samenwerken en doelen bereiken geeft zoveel energie!
Serge Meijer verkoopleider Lederland

Bij Lederland | Beverwijk is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
stuur je cv op per email