Over ons

Lederland is als familiebedrijf al ruim 30 jaar een toonaangevende speler in leren zitmeubelen.
Alleen het beste is goed genoeg, dat is ons devies. Daarom gebruiken wij alleen bovenhuidsleer voor onze lederen meubelen.

De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve leren banken, leren fauteuils en leren stoelen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al 30 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie en 8 jaar garantie op het leer.

Het is de missie van Lederland om de enige echte leerspecialist te zijn die daardoor als geen ander in staat is om een optimale bijdrage te leveren aan het leef- en woonplezier van haar (potentiële) klanten die de betere- en exclusievere leerkwaliteiten en zitmeubelen weten te waarderen. Lederland streeft naar 100% tevreden klanten.

Lederland verkoopt producten uitsluitend onder eigen merk. Lederland concentreert zich op het behalen van superieure prestaties op de voor de consument belangrijke aspecten: service, stijl, comfort en kwaliteit. Lederland differentieert zich ten opzichte van haar concurrenten als enige echte leerspecialist. Lederland wil toonaangevend zijn op het gebied van leer.

Lederland is gespecialiseerd in de verkoop van leren zitmeubelen. Onze collectie bestaat hoofdzakelijk uit diverse banken en (relax)fauteuils in verschillende stijlen. Allemaal zitmeubelen met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Het is onze ambitie om onderscheidend te zijn in vormgeving, leerkwaliteiten en klantbediening. Uiteraard kunnen onze klanten ook voor karpetten en (salon)tafels bij ons terecht. 

Bij Lederland | Amsterdam zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen