Waarom onze organisatie

Werken in een fijne werkomgeving met een open, informele en menselijke cultuur
Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien
Gezellige (team) uitjes om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen

Wij bieden

Bonus / winstregeling
27 vakantiedagen én 13 adv dagen
Salarisschaal conform CAO

Onze recruiter

Over ons

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. Op onze vestiging in Malden (vlakbij Nijmegen) werken we met ruim 200 enthousiaste collega's aan mooie machines.

Werken bij Lantech betekent:

??????????? Werken in een fijne werkomgeving met een open, informele en menselijke cultuur;

?? Werken bij een gezonde en groeiende internationaal georienteerde organisatie;

?????Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien;

?? Leuke teamuitjes zoals een barbecue, kerstviering en nog veel meer gezellige activiteiten om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen.Onze waarden

Persoonlijke ontwikkeling
Bij ons zijn er volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. We hebben veel collega's die als BBL leerling bij ons zijn gestart en nooit meer zijn weg gegaan.
Informeel
"Niemand loopt bij ons 'strak in pak' en de deur van onze Site Manager staat altijd open"
Familiebedrijf
Wij zijn een familiebedrijf met een hoofdkantoor in Amerika. Hoewel de familie Lancaster in Amerika is gevestigd hangt ook op onze vestiging in Malden een informele en familiaire sfeer.

Bij Lantech.com BV zijn de volgende 8 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Via onze website upload je je cv en voeg je een korte motivatie toe
Eerste reactie
Je ontvangt een bevestiging dat je gegevens goed zijn aangekomen. Met daarin de mogelijkheid om nog zaken toe te voegen.
Telefonische screening
Onze recruiter, Mascha neemt contact met je op met vragen over je sollicitatie en meer informatie over onze organisatie en de vacature
Eerste interview
Je hebt een kennismakingsgesprek met onze recruiter en de teamleider van de desbetreffende afdeling waarvoor je solliciteert. Vaak krijg je hierna nog een rondleiding door de assemblagehal.
Tweede interview
Je hebt een gesprek met onze HR adviseur of HR Manager (Monique of Diana) samen met een collega van de desbetreffende afdeling.
Aanbod
Onze recruiter mailt je het aanbod met daarin de 'highlights' uit het contract en spreekt dit telefonisch met je door.
Aangenomen
Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je ontvangt van ons het getekende contract en bespreken welke informatie we nog van je nodig hebben.
Onboarding
Een week voor je bij ons start neemt onze recruiter telefonisch contact met je op en geeft je de informatie over je eerste werkdag.
Proeftijd
Na je proeftijd ontvang je van ons een aantal vragen om te kijken of je je al helemaal thuisvoelt. Deze bespreekt onze recruiter met jou in een persoonlijk gesprek.