Over ons

Gespecialiseerd in de teelt, het verpakken en het transport van aubergines

Kwekerij van Luijk levert het ultieme totaalpakket als het op aubergines aankomt. Wij telen ze, oogsten ze en verpakken ze in de door u gekozen verpakking. Mocht u niet-regulier pakmateriaal willen, dan kunnen wij hier ook voor zorgen.

Over kwekerij van Luijk

Wij hebben 50 jaar teeltervaring, waarvan 30 jaar in de aubergineteelt. In 2017 zijn wij ons gaan specialiseren in diverse soorten aubergines. Voorbeelden zijn de graffiti aubergine of de witte aubergine.

In de loop der jaren hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan. Het bedrijf, gevestigd in het Westland, is uitgegroeid naar een grootte van 3ha en behoort bij de modernste aubergine tuinbouwbedrijven in de wereld. Met als resultaat: er wordt een geweldig mooi en gezond product geteeld.

Onze kwekerij bestaat merendeels uit glas, zodat de aubergines worden beschermd tegen allerlei weersomstandigheden. Ook kunnen wij zo het klimaat beheersen en kunnen wij gemakkelijk schadelijke insecten bestrijden door het gebruik van hun natuurlijke vijanden.Bij Kwekerij van Luijk via MovetoCatch is de volgende vacature beschikbaar: