Waarom onze organisatie

Werkplezier is één van onze kernwaarden!
Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wij bieden

Recht op 237 vakantie-uren (bij 36 uur)
Eindejaarsuitkering van 8,33%
In bepaalde functies is er de mogelijkheid om thuis te werken + vergoeding

Over ons

KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving en in samenwerking met lokale organisaties. Dat is voor ons de kracht van verbinding.

KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket MeiJo (www.meijo.nl).

Wij zijn er voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk bij ons. 

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij u met veel plezier de beste zorg kunnen bieden. Bij ons kun je écht iets voor anderen betekenen en krijg je volop kansen om te werken aan je eigen ontwikkeling. 



Onze waarden

Oprechte aandacht
Oprechte aandacht is de basis van ons denken en doen. Dit geldt zowel voor onze cliënten en bewoners als voor onze medewerkers.
Kracht door verbinding
Wij geloven in de kracht van verbinding. Verbinding tussen mensen. Mensen die samen denken in mogelijkheden, zodat onze klanten zolang mogelijk zelfstandig kunnen leven hoe en waar zij dat willen.
Werkplezier
Wij investeren in werkplezier voor alle medewerkers!
Het geeft mij veel voldoening dat ik met liefde en respect voor de bewoners kan zorgen. Ik verdiep me in de mensen en geef zorg, ondersteuning en aandacht.
Herma van der Veen Verzorgende IG

Bij KwadrantGroep zijn de volgende 29 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Leuk dat jij zo enthousiast bent over deze functie! Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.