Over ons

Kröller Boom is een adviesbureau, gespecialiseerd in Corporate Risk en Human Capital. Haar klanten zijn mid-corporate ondernemingen, actief in verschillende industrieën, zoals de (Voedingsmiddelen)industrie, Groothandel, Retail, ICT, Media en Zakelijke dienstverlening. Daarnaast doet Kröller Boom zaken met Private equity en Venture capital bedrijven. Kröller Boom is onderdeel van Söderberg & Partners en Nederlandse partner van unisonSteadfast, het grootste internationale netwerk van onafhankelijke assurantiemakelaars. De organisatie is succesvol en sterk groeiend. Haar ambitie is om deze groei vast te houden door het leveren van uitstekende dienstverlening en toegevoegde waarde op het gebied van connectiviteit, service en technologie. Kröller Boom heeft circa 25 medewerkers, waarvan 9 in het Human Capital team.

Binnen Human Capital houdt het Pensioen team zich bezig met het advies over en beheer van collectieve pensioencontracten. Het Corporate Wellness team adviseert over en beheert collectieve zorg-, inkomens en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen op een integrale wijze, zodat werkgevers maximaal ontzorgd worden bij het voorkomen en beperken van verzuim binnen hun organisatie.

Kröller Boom heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. De sfeer is goed en typerend voor een middelgroot en succesvol bedrijf: collegiaal, sterk klantgericht, professioneel, hard werken, maar met plezier. Ben je enthousiast en stressbestendig, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en werk je graag voor mooie klanten in een leuk en hecht team? Dan pas je helemaal bij Kröller Boom!

Bij Kröller Boom Assurantiën B.V. is de volgende vacature beschikbaar: