Over ons

Onze school
Samen werken aan een kansrijke toekomst! Zo luidt onze missie. Die verwoordt onze kernbelofte aan leerlingen, medewerkers en betrokkenen in onze omgeving. Samen met ieder van hen zetten wij ons ervoor in onze belofte te realiseren. In de eerste plaats gaat het bij ‘kansrijke toekomst’ natuurlijk over de toekomst van onze leerlingen. Daarnaast dragen wij in onze regio – binnen onze mogelijkheden – bij aan de toekomst van de jeugd, de onderwijssector en de samenleving in bredere zin.

Onze belofte
Het Krimpenerwaard College streeft naar een kansrijke toekomst. Niet alleen voor onze leerlingen, óók voor jou. We erkennen en waarderen je inzet, expertise en toewijding. Samen met je collega’s vorm je de ruggengraat van onze school.

Wij beloven jou dat je je bij ons op school kunt blijven ontwikkelen en dat we samen je successen én je fouten vieren. Wij bieden je een inspirerende en verrijkende werkomgeving, waarin je met en van je collega’s leert. Je voelt je uitgenodigd om je ideeën te delen, feedback te geven en te ontvangen en proactief verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes en je gedrag. Je ervaart dat onze school open staat voor vernieuwing en sterk betrokken is bij de bredere samenleving. Iedereen op onze school voelt zich gezien en gesteund. Je weet dat je op je collega’s en je leidinggevenden kunt bouwen en vertrouwen. Er is een sterk gevoel van verbondenheid en een grote mate van veiligheid.

Met deze belofte bevestigen we onze toewijding aan onze gezamenlijke missie: een kansrijke toekomst voor iedereen die bij onze gemeenschap betrokken is. Op een school als de onze wil je heel graag werken!
 
Het Krimpenerwaard College
Onze school heeft vier afdelingen: brugklassen, mavo (vmbo-theoretische leerweg), havo en vwo. Atheneum en gymnasium vormen samen het vwo. De school telt ongeveer 850 leerlingen en 100 medewerkers en is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Het KC heeft een regiofunctie voor de Krimpenerwaard; de meeste leerlingen zijn woonachtig in de omgeving Capelle en Krimpen aan den IJssel. Een klein deel komt uit Rotterdam-Oost.

Bij Krimpenerwaard College zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: