Over ons

Kindcentrum de Stappen is onderdeel van KPO Roosendaal, dat het onderwijs verzorgt voor bijna 4.000 leerlingen op 21 scholen in Roosendaal, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen.

Ons kindcentrum wil graag betrokken zijn bij het ontdekken en ontwikkelen van het talent van uw kind(eren). Wat vinden wij daarbij belangrijk? Allereerst een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Uw kind moet zich thuis voelen op onze scholen. Onze ouders als partner: we zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze kinderen. Goed partnerschap met ouders komt de ontwikkeling van onze leerlingen ten goede. Daarnaast vinden wij het belangrijk om als organisatie vooruitstrevend te zijn. We zijn ondernemend en initiatiefrijk, zonder te vergeten waar het uiteindelijk om draait: aandacht voor ieder kind. Aandacht voor uw kind.'De kracht van samen!'

Kwaliteit van het onderwijs staat voor ons voorop. We spreken positieve en hoge verwachtingen uit over de effecten van het onderwijs aan onze leerlingen. Het schoolklimaat wordt gekenmerkt door veiligheid, structuur en rust. Ouders zijn betrokken bij het leren van hun kinderen en werken samen met school om de groeikansen van het kind te vergroten.


Bij KPO Kindcentrum De Vlindertuin is de volgende vacature beschikbaar: