Waarom onze organisatie

Draag jij samen met onze bijna 3000 collega's bij aan jouw ontwikkeling en die van kinderen?
Er is altijd een locatie bij jou in de buurt.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO Kinderopvang
Volop scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
Pensioenopbouw bij pensioenfonds PFZW

Onze recruiter

Over ons

Kinderen die lekker in hun vel zitten, ontwikkelen zich optimaal. Daaraan bijdragen vinden wij onze belangrijkste taak. Door een warme sfeer te creëren, met volop persoonlijke aandacht. En minstens zo belangrijk: door uit te gaan van wat kinderen zelf kunnen, hoe klein ze ook zijn. We geven kinderen de ruimte om het zelf uit te vinden en op eigen wijze op ontdekking te gaan. Te klauteren en te klimmen. Initiatief te nemen. Een keer te vallen en weer op te staan. Samen te lachen. En vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat een kind daar beter van wordt. 

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Korein heeft ruim 100 vestigingen in de Brainport Regio en Noord Limburg. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je – net als wij – dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou!Onze waarden

Altijd in dialoog
We verplaatsen ons in kinderen en stemmen onze aanpak op hen af. Zo bereiken we samen een hoge kwaliteit van interactie, een belangrijke basis voor het verrijken van kindontwikkeling.
Opvoeden doen we samen
We versterken elkaar zodat kinderen zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen die nu en in de toekomst bijdragen aan onze samenleving.
In een rijke, uitdagende omgeving
Een rijke, uitdagende omgeving is een voorwaarde om jeugd tot betrokken activiteit, en dus in ontwikkeling te krijgen. Een avontuurlijke plek waar iets te beleven valt.
Met ruimte voor initiatief
Jongeren de ruimte bieden om zelf initiatief te nemen sluit het best aan bij de manier waarop kinderen spelen en zich ontwikkelen. Waarbij kinderen veelzijdig competent worden.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Stuur je sollicitatie eenvoudig in via onze website
Eerste reactie
We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek
Eerste interview
Zijn we van beide kanten enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een eerste (online) kennismaking.
Tweede interview
Optioneel volgt een tweede gesprek
Aanbod
Zijn we nog steeds allebei enthousiast? Dan komen we zo snel mogelijk met een aanbod
Aangenomen
Past het aanbod bij jouw wensen? Hoera! Dan hebben we een overeenkomst.
Onboarding
We doen er alles aan om je zo goed mogelijk in te werken. Dit doen we met een app, een inwerkprogramma en natuurlijk je nieuwe collega's.