Over ons

De openbare basisschool Koningin Emma staat in de wijk het Spiegel in Bussum en heeft recentelijk een vernieuwd schoolgebouw betrokken. Onze school heeft ongeveer 425 getalenteerde en nieuwsgierige leerlingen verdeeld over 17 groepen. Ons team is ondernemend en betrokken en gaat het projectmatig onderwijs de komende periode  verder ontwikkelen. Wij werken met een continu rooster. Met uitzondering van de woensdag (tot 12:30 uur) gaan de kinderen dagelijks tot 14:30 uur naar school. Voor het pedagogisch klimaat werken we volgens Positive Behaviour Support (PBS). De ouders omschrijven de school als een fijne school met een veilige leeromgeving waarin ruimte is voor de talenten van leerlingen. 

Samen met Stichting Kinderopvang SKBNM zijn wij Kindcentrum Koningin Emma. 

Talent Primair
Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Daarnaast hebben we vijf Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. Met meer dan 500 medewerkers verzorgen wij op 25 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen.

Wij doen dit samen, met enthousiasme en verantwoordelijkheid!

Bij Koningin Emmaschool is de volgende vacature beschikbaar: