Over ons

Een nieuwe school voor een nieuwe manier van leren. Dat is het Kompaan College! Leren door te doen is onze aanpak. Het Kompaan College biedt beroepsgericht onderwijs aan, op het niveau van vmbo basis-, kader- en gemengde theoretische leerweg (mavo-niveau). Vanuit twee kleinschalige locaties bieden we onze leerlingen maatwerk. We geven ze persoonlijke aandacht en begeleiden ze bij het leren maken van hun eigen keuzes.
 
Het Kompaan College is voortdurend in ontwikkeling. Een dynamische jonge organisatie waar persoonlijke ontwikkeling voor leerlingen, maar zeker ook voor medewerkers een belangrijke plaats inneemt. Medewerkers zijn flexibel, durven te groeien en ontwikkelen (zichzelf) met plezier. Samenwerken en samen leren vinden we hierbij erg belangrijk!
 
Kortom, het Kompaan College is een sterke regionale vmbo-school om trots op te zijn. Sluit jij aan? 

Op dit moment bouwen we aan twee nieuwe locaties. Komend schooljaar verhuizen wij in Zutphen naar een nieuwe locatie op de Mars, vlak bij het station! In Vorden verhuizen we ongeveer een jaar laten naar een nieuwe locatie. 


Het Kompaan College maakt deel uit van Stichting Achterhoek VO. Stichting Achterhoek VO beheert naast het Kompaan College 16 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio: Panora Lyceum, Houtkamp College, Ulenhofcollege, Ludger College, Christelijk College Schaersvoorde, Almende College, Gerrit Komrij College, MaxX, Practicon, Praktijkonderwijs Zutphen, Pronova, Rietveld Lyceum, Metzo College, Het Eligant Lyceum, Het Stedelijk Zutphen en het Baudartius College.)

Bij Kompaan College is de volgende vacature beschikbaar: