Over ons

De KMS is een gastvrije moderne Montessorischool, gelegen in een mooie omgeving, aan de rand van een rustige woonwijk. Wij werken met de lijn van de leerkracht én met de lijn van het kind; hedendaagse methodes combineren wij met Montessorimateriaal. De inzet van vakdocenten maken brede talentontwikkeling bij al onze leerlingen mogelijk en extra handen geven alle teamleden de ruimte écht les te geven. We werken schoolbreed aan hetzelfde thema, waarbij we vanaf aug 2024 leesonderwijs integreren met kosmisch onderwijs. Op de KMS werken ruim 350 leerlingen aan het ontwikkelen van alle talenten, met als basis eigenaarschap van het eigen leerproces en het Montessori kernbegrip “leer mij het zelf te doen”. In het nieuwe schooljaar gaan we werken met digitale portfolio's.
De school heeft een ruim gebouw en een grote eigen buitenruimte, waar een avonturenpad en een speelbos deel van uitmaken. 

Op onze school werken 30 collega’s dagelijks aan een fijn en positief onderwijsklimaat. Wij zijn op zoek naar aanvulling voor dit gemotiveerde én gezellige team.
Ben jij een leerkracht die weer écht les wil geven en leerlingen wil begeleiden? Schrijf ons dan een brief. Doe er een CV bij zodat wij weten wat jij allemaal meeneemt aan ervaring en achtergrond.
Wij hopen van je te horen!