Over ons

Het centraal kantoor van Kinderopvang ‘de eerste stap’ staat in Wijchen. Wij vangen kinderen op in de leeftijd van 0 tot 12 jaar bij onze 35 opvanglocaties, verspreid over Wijchen, Grave, Nijme- gen en Ravenstein. ‘De eerste stap’ is een stichting zonder winstoogmerk. Dit betekent dat de op- brengsten uit de kinderopvang terugvloeien naar de organisatie. Hierbij hebben wij als doel om de kwalitatief hoogstaande kinderopvang die wij leveren voortdurend te verbeteren. Wij houden van open en transparante communicatie. Medewerkers van ‘de eerste stap’ zijn flexibel en altijd
betrokken bij het wel en wee van de organisatie. Dit geeft ons de mogelijkheid voorop te lopen in de voortdurend veranderende branche.

Als medewerker stimuleren wij je om innovatief te zijn. Laat je creativiteit zien! Wij worden blij van jouw enthousiasme, gedrevenheid en kunst om de kinderen in de opvang te laten groeien! Kwa- liteit en innovatie is voor ons heel belangrijk. Om dit vorm te kunnen geven werken we actief samen met andere (maatschappelijke) organisaties en scholen in de regio.

Bij Kinderopvang de eerste stap zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: