Over ons

Samen spelen, samenwerken en leren ván elkaar en mét elkaar. Dat doen kinderen op de TrioMundo, een kindercampus in Stadshagen waar verschillende partners samen een leer- en ontwikkelplaats voor kinderen van 0 tot 12 jaar vormgeven.
 
De naam TrioMundo verwijst naar het punt waar drie werelden samenkomen en over elkaar heen vallen. We onderscheiden de wereld van MiniMundo (voor kinderen van 0 tot 7 jaar), UniMundo (voor kinderen van 7 tot 10 jaar) en OmniMundo (voor kinderen van 7 tot 12 jaar). Doordat onze kindercampus vanaf nul jaar kinderen ontvangt, kunnen we met elkaar op verschillende momenten een weloverwogen besluit maken over welke vervolgroute op dat moment het beste past. Er is ook een sterke verbinding met de Capellen Campus wat betreft de samenwerkingen op het gebied van doorlopende leerlijnen naar het voortgezet onderwijs.
 
TrioMundo is één wereld waarin alle professionals vanuit één visie met elkaar samenwerken voor de leerlingen onder één dak. Samen houden we de ontwikkeling van het individuele kind nauwlettend in de gaten. Is het jouw ambitie om leerlingen te laten leren en zichzelf te ontwikkelen in een inspirerende en uitdagende leeromgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!