Over ons

Kindcentrum Bussel is een kleinschalig kindcentrum met een huiselijke sfeer. het kindcentrum is gelegen in het hart van Blokker en telt ongeveer 140 leerlingen. 
Op Kindcentrum Bussel besteden wij aandacht aan samen leren en ontdekken, eigenwaarde, vertrouwen, waardering en respect voor anderen. Hierdoor zijn alle voorwaarden aanwezig zodat alle leerlingen alles kunnen leren. Door het inzetten van Leerpleinen zijn we in staat om gericht leerlingen te begeleiden, zodat al onze leerlingen optimaal kunnen leren. Wij garanderen een minimaal curriculum, wij bieden een haalbaar en gegarandeerd onderwijsprogramma voor alle kinderen waar kennis voortbouwt op kennis. De leerkrachten zien wat kinderen nodig hebben om te kunnen leren. Opvang en onderwijs zitten bij ons onder een dak. We zijn dan ook een volwaardig kindcentrum waarin wij een doorgaande leerlijn van kinderen van 0-12 jaar kunnen bieden. 

Kindcentrum Bussel is onderdeel van stichting talent voor opvang en onderwijs. Talent is op haar beurt weer onderdeel van SCIO groep. SCIO groep bouwt aan een wereld met gelijke kansen voor ieder kind, waarin de kindcentra's het hart van de wijk vormen.

Bij Kindcentrum Bussel is de volgende vacature beschikbaar: