Over ons

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor daken en betonnen ondergronden en bestaat uit 40 enthousiaste collega’s op kantoor en 60 hardwerkende collega’s buiten. Met structureel 300+ projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken zij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee zij de klant in de breedste zin ondersteunt en ontzorgt. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en blijft continu ontwikkelen en innoveren.

Kimmenade biedt bedrijven, overheden en vastgoedeigenaren een gegarandeerde, duurzame oplossing voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Door succesvolle samenwerkingsverbanden is Kimmenade flexibel en veelzijdig in mogelijkheden en innovatief door expertise en research in eigen huis. 

Kimmenade is een trots familiebedrijf van ruim 100 jaar oud met zijn roots in de regio Helmond. Dat merk je aan de betrokken cultuur en sfeer binnen het bedrijf. Bij Kimmenade krijgt iedereen een kans op groei en daar zijn zij trots op:  “Wij zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven’. 

Bij Kimmenade is de volgende vacature beschikbaar: