Waarom onze organisatie

Een actieve personeels vereniging.
Doorgroeimogelijkheden.
Opleidingen en trainingen beschikbaar.

Wij bieden

13,7% vakantiegeld
Pensioen
In veel functies is het mogelijk om 1 of 2 dagen vanuit huis te werken.

Onze recruiter

Over ons

Key Technology BV is dé producent van elektronische inspectie-, transport- en sorteermachines voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zeggen ook wel; Als Key het niet kan, kan niemand het! Ons doel is om de ultieme partner te zijn in de voedselverwerkende industrie.

 

Wij bedienen klanten in de gehele EMEA/ASIA-markt (Europa/Midden Oosten/Afrika en Azië). Key Technology BV is gevestigd in Beusichem (NL) en heeft zusterondernemingen in Hasselt (BE) en Walla Walla (USA), allen onderdeel van de Duravant Groep.

 

Wij zijn een club gedreven professionals die elkaar graag helpen, voor elkaar klaarstaan en houden van een goede BBQ op zijn tijd. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke activiteiten organiseert.

Wij houden van een uitdaging en zetten graag een extra stap voor een klant en collega. En over overstappen gesproken: stap jij over naar ons en loop jij tijdens de lunch gezellig een rondje mee?

 

Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, opleiding & training. Doorgroeien kan bij ons zowel in specialisatie of naar een andere rol. Uiteindelijk zetten wij in op het opbouwen van een langdurige relatie waarin wij goed kijken naar het samenbrengen van talenten en ambities. 

 
 


Onze waarden

Respect
Iedereen behandeld elkaar met respect.
Innovatief
Als Key het niet kan, kan niemand het!
Open
Iedereen is makkelijk benaderbaar en behulpzaam.
Samen
Met z'n alle zijn wij de Key to Success!

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wij ontvangen graag een CV en motivatie van jou.
Eerste interview
Als wij denken dat jij een goede aanvulling kan zijn voor ons bedrijf, nodigen wij je graag uit voor een kennsimakingsgesprek.
Tweede interview
In de tweede ronde praat je met 4 medewerkers verdeeld over twee op elkaar aansluitende afspraken. Zo leer jij ons goed kennen en krijgen wij een compleet beeld van jou.
Aanbod
Mochten wij samen beslissen dat wij wel een goede match zouden kunnen zijn, dan doen wij jou graag een aanbod.
Aangenomen
Nadat je het bod geaccepteerd hebt suren wij je wat formulieren toe die wij graag ingevuld retour ontvangen. We maken graag snel een afspraak om op kantoor het contract te komen ondertekenen.
Onboarding
Jouw nieuwe manager stelt een op maat gemaakt inwerkprogramma voor je op eb na 6 weken zal er een evaluatie plaatsvinden.
Proeftijd
De proeftijd binnen onze CAO is 2 maanden.