Over ons

Keesing Technologies is marktleider in oplossingen voor de verificatie van identiteitsdocumenten. Onze marktpositie is gestoeld op onze jarenlange ervaring en samenwerking met overheidsorganisaties, banken en financiƫle instellingen. Wereldwijd, rekenen meer dan 6.000 klanten op onze ID verificatieoplossingen.

Ons doel is organisaties te helpen identiteitsfraude te voorkomen door 's werelds beste oplossingen te bieden. Daarom brengen we een reeks gedrukte en digitale oplossingen op de markt waarmee gebruikers - van professionals tot ongetrainde medewerkers - de echtheid van vrijwel alle in omloop zijnde identiteitsdocumenten kunnen beoordelen. Oplossingen die zekerheid bieden. Ten grondslag aan de technologie die we gebruiken in onze digitale oplossingen ligt een ongeƫvenaarde expertise die is opgebouwd in de bijna 100 jaar dat Keesing Technologies bestaat.

We vinden het belangrijk dat we onze expertise en kennis met de wereld kunnen delen. Dit doen wij via een wereldwijd gerenommeerd opleidingscentrum: de Keesing ID Academy. De ID Academy verzorgt over de hele wereld opleidingen, workshops, e-cursussen en lezingen over en voor de verificatie van ID documenten.

Bij Keesing Technologies zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: