Over ons

IKC “Het Mozaïek” biedt onderdak aan kinderen van 0 tot en met maximaal 14 jaar. Hierbij onderscheiden wij vier disciplines, te weten: de kinderopvang, de peuterspeelzaal, de school en de buitenschoolse opvang. “Het Mozaïek” wil een plaats zijn waar je jezelf mag zijn, maar waar je tegelijkertijd ook rekening houdt met de ander. De missie van het IKC luidt: Voor een wereld van verschil!
De focus van IKC “Het Mozaïek” ligt op ontwikkeling. Wat ons onderscheidt is dat we in alles authentiek, verschillig en opbouwend zijn.
Onder onze kernwaarden liggen twee basiswaarden: respect: voor jezelf, de ander en de omgeving en verantwoordelijkheid: voor jezelf, de ander en de omgeving.
We vinden het belangrijk dat onze waarden altijd zichtbaar zijn in ons gedrag en handelen richting de kinderen, de medewerkers, ouders en buurtgenoten.
Binnen IKC “Het Mozaïek” zijn we geïnteresseerd in elkaar. Je wordt gezien zoals je bent en uitgedaagd om jezelf te zijn. Wij zorgen binnen het IKC voor elkaar. Wij leven en werken samen en bieden jou alle mogelijkheden om te groeien en jouw talenten te leren ontdekken.