Over ons

De Entree is een gloednieuw Kindcentrum gelegen in de groene wijk Meerzicht, aan de rand van de toekomstige, levendige stadswijk De Entree. In ons Kindcentrum vindt u onderwijs en kinderopvang onder één dak. Op De Entree werken we vooral met de vaardigheden en talenten die in kinderen schuilen. We geloven dat ieder kind wordt geboren met talent. Maar het is aan de ouders en aan ons als kindcentrum om deze talenten te stimuleren.
 
In de middag staan onze creatieve ateliers centraal. Hier maken alle leerlingen gedurende het jaar kennis met allerlei verschillende vakgebieden, zoals techniek, muziek, creatief en wereldoriëntatie. Tijdens deze ateliers staat het proces centraal. Nadat er een bepaalde techniek wordt aangeleerd, worden leerlingen geïnspireerd door bijvoorbeeld verschillende foto’s. Daarna gaan de leerlingen zelfstandig aan de slag. Hierdoor doen wij een groot beroep op hun creativiteit.
 
Daarnaast hebben de leerlingen uit unit 3 de mogelijkheid te kunnen excelleren in ons keuze atelier. Elke periode kunnen de leerlingen zich inschrijven voor extra verdieping binnen een vak. Zo kunnen ze kiezen voor extra techniek, muziek, gym of kunst, maar ook extra vakken zoals dans, EHBO of koken.
 
Op De Entree worden er wekelijks diverse Bredeschool activiteiten aangeboden voor alle leerlingen. De Bredeschool is een plek waar leerlingen elkaar na schooltijd ontmoeten, waarbij zij hun eigen keuzes kunnen maken om activiteiten te doen. De activiteiten zijn erg divers. Hierdoor krijgen de leerlingen de kans hun eigen talenten te ontdekken en zich in brede zin te ontwikkelen. De leerlingen kunnen bijvoorbeeld kiezen uit koken, techniek, sport, maar ook dans, toneel of creatief.
 
Klaar voor een talentvolle toekomst!


Bij KC De Entree is de volgende vacature beschikbaar: