Over ons

De Katholieke Scholenstichting Utrecht (KSU) is een professionele organisatie voor primair onderwijs. Ruim 850 medewerkers verzorgen direct of indirect het onderwijs aan 7.000 kinderen. De KSU bestuurt en beheert in de stad Utrecht 25 basisscholen verdeeld over 30 locaties.
De KSU-scholen bieden wereldgericht onderwijs dat kinderen in staat stelt de wereld te begrijpen. We leren ze handelen vanuit democratische principes met oog voor een duurzame planeet en met zorg voor elkaar. Dit kan alleen samen met ouders, de wijk en de stad. Onze scholen staan midden in de samenleving.
De KSU zet zich volop in op de vijf volgende pijlers: Uitstekend onderwijs, Digitalisering, Lerend organiseren, Interne samenwerking en Externe samenwerking.
Wij bieden onze medewerkers goede faciliteiten, een nauwe samenwerking met het interne stafbureau en externe partners en daarnaast een uitdagende en professionele omgeving. We bieden hen veel ruimte om te ontwikkelen, vernieuwen en verantwoordelijkheid te nemen. Hier werken we elke (school)dag aan. Met veel plezier!


Bij Katholieke Scholenstichting Utrecht (KSU) is de volgende vacature beschikbaar: