Over ons

Syveon en Blue Duck gaan verder als Digital JRNY

Digital wie? Digital JRNY (spreek uit ‘journey’). Nu nog bij jullie bekend onder de naam Syveon en/of Blue Duck. Pas het maar aan, want sinds 1 januari zijn wij officieel gefuseerd.

Waarom Digital JRNY? Heel simpel. Voor ondernemers zijn wij de reisleiders in de digitale wereld. De weg naar digitaal resultaat is namelijk niet altijd even goed bewegwijzerd. Sterker nog: zonder goede gids raak je het spoor snel bijster. Berry, Bas, Dave, Yessica, Jules, Manny, Jordy en Colin zetten voor jou en andere klanten vanaf nu samen de route uit naar online groei.

Dat zijn overigens allesomvattende routes, want door onze fusie hebben wij heel veel kennis van strategie & design, webontwikkeling, online marketing, e-commerce en procesoptimalisatie gewoon zelf in huis.  

Onze koffers hebben we trouwens niet hoeven te pakken. We werken nog altijd vanuit hetzelfde kantoor in Roermond. Alleen nu als één team in één kantoor. Wel zo efficiënt én gezellig.

 

Digital agency sinds 2005

Digital JRNY is ontstaan uit een samensmelting van het webbureau Syveon en online marketingbureau Blue Duck. 

We zien dat digitale projecten steeds meer in elkaar overlopen en er niet meer behoefte is aan één onderdeel van de schakel, maar het complete proces. Sinds 2005 helpen we onze klanten van A tot Z, van webontwikkeling tot online marketing en procesoptimalisatie. We hebben zowel design, techniek als marketing onder één dak.

 

Echte aanpakkers met beide benen op de grond

Ons team bestaat uit een eerlijke club mensen. Dat komt tot uitdrukking in onze adviezen en hoe wij projecten aanvliegen. 

Wij zijn echte aanpakkers, maar blijven altijd met beide benen op de grond. Hoe complex de casus ook is, wij kijken er met een nuchtere blik naar. Gewoon, super realistisch.

Ondanks dat we ons bezig houden met hele serieuze zaken, vinden we het ook belangrijk luchtig te blijven. Dat maakt onze relatie met klanten bijzonder. Ondanks dat onze business nogal analytisch, technisch en cijfermatig is, vertalen wij dat voor de klant altijd naar ‘gewone mensentaal’ en maken we zaken visueel, begrijpbaar en toegankelijk. 

Bij JRNY zijn de volgende 4 vacatures beschikbaar: