Over ons

De St. Joseph is een katholieke basisschool in het dorp Hooglanderveen, omgeven door de wijk Vathorst. Met veel zorg en plezier verzorgen wij onderwijs aan ongeveer 400 kinderen. De St. Joseph is een gemoedelijke school, waar kinderen, leerkrachten en ouders nauw met elkaar samenwerken en waar iedereen welkom is. 

De St. Joseph biedt ieder kind een veilige plek om zich te kunnen ontwikkelen. Een leeromgeving waar het zich thuis voelt. Waar respect is voor elkaar. Waar een kind zichzelf mag zijn en vertrouwen en plezier in eigen kunnen heeft. We leren kinderen om samen beslissingen te nemen. Rust, regelmaat en orde zijn tevens kernpunten op onze school.

Door in te zetten op het ZIJNKENNEN en KUNNEN van de kinderen gaan wij voor hun totale ontwikkeling en bereiden we kinderen voor op hun bijdrage in de toekomstige maatschappij. Wij bieden een gedegen instructie, een breed aanbod met vakdocenten voor Engels en bewegingsonderwijs en betekenisvol onderwijs. Door samen te leren, ontdekken, spelen en vieren bouwen wij aan het fundament voor kinderen om zichzelf te mogen zijn. 


Bij Josephschool is de volgende vacature beschikbaar: