Over ons

Wij vinden dat kinderen en jongeren het recht hebben om in een veilige en gezonde omgeving op te groeien. Daarom zijn wij er voor elke zoon en elke dochter. Voor elke vader en elke moeder. En voor elke professional die bij de jeugd en het gezin betrokken is. Eén ding beloven wij: Jeugdhulp Friesland helpt. Daar waar het echt nodig is. En zolang als noodzakelijk. In moeilijke omstandigheden. En vanuit kennis en expertise gaan we aan de slag. Samen. Dag en nacht.

Een kind of jongere met problemen op weg helpen naar een goede toekomst. Waarin hij of zij zelfstandig verder kan. We hebben iedereen in onze organisatie nodig om deze uitdaging aan te gaan! Samen werken we aan een veilige toekomst voor jeugdigen.  

Werken bij Jeugdhulp Friesland betekent werken bij een dynamische en resultaatgerichte organisatie. We bieden verschillende hulpvormen, opleidingen en trainingen. Als medewerker van Jeugdhulp Friesland werk je midden in de maatschappij. Je bent betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen en biedt vanuit jouw vakgebied hulp aan kinderen, jongeren en gezinnen.

Bij Jeugdhulp Friesland staat de mens centraal. Natuurlijk zijn dat de kinderen, jeugdigen en hun ouders/opvoeders. Maar zonder professionele medewerkers kunnen we hen niet de juiste hulp bieden. Daarom investeren wij veel in professionele trainingen, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Van onze (toekomstige) medewerkers verwachten wij betrokkenheid en verbondenheid.

Ben jij klaar voor Jeugdhulp Friesland?

Bij Jeugdhulp Friesland zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: