Waarom onze organisatie

Naast hard werken maken we ook veel plezier met elkaar.
Een goed en marktconform salaris

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Einde jaarbonus
Vakantiegeld

Over ons

Schoonmaakbedrijf J. van der Ploeg Dienstverlening

Inzetbaar, continuïteit, flexibel en proactief – die vier termen zijn kenmerkend voor J. van der Ploeg Dienstverlening, actief in de Stedendriehoek en de Achterhoek.

Schoonmaak en specialistische reiniging zit in ons DNA, waarbij maatwerk de boventoon voert. We zijn al vanaf 1994 actief in de Stedendriehoek en Achterhoek. Denk aan de plaatsen Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Doetinchem en omgeving. Sinds de eerste dag staat voorop dat we een mensenbedrijf zijn. De afwisseling binnen dit bedrijf is super leuk en wij krijgen veel vrijheid om onszelf te ontwikkelen. We werken samen met leuke collega’s, we kennen elkaar persoonlijk en krijgen genoeg tijd om het werk goed en naar tevredenheid uit te voeren. Wij gaan voor kwaliteit waardoor wij een fijne band hebben met onze opdrachtgevers. Ook krijgen wij alle hulpmiddelen die nodig zijn om het werk goed uit te voeren, zoals een werkbus en goede kleding. De deur bij leidinggevenden staat altijd open waar we altijd terecht kunnen met vragen. Wij worden als medewerkers erg gewaardeerd, buiten een eindejaarspakket om krijgen we vaak presentjes en complimentjes. Afgelopen zomer hebben we een leuke BBQ gehad en afgelopen week waren we met de objectleiding naar de Toppers! Ik vind het fijn te zien dat ook mijn collega’s het erg naar hun zin hebben.

 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!!Onze waarden

Doelgerichtheid / Daadkracht
Je weet wat je doet, en je durft beslissingen te nemen.
Continuiteit
Je hebt kennis en ervaring in de schoonmaakbranche
Flexibel
Veel afwisseling in tijd en klanten.
Proactief
Je denkt mee met de klant en speelt in op veranderende situaties
Samen met mijn collega-objectleiders zorg ik voor aansturing van onze medewerkers en controle van het uitgevoerde schoonmaakwerk. De afwisseling binnen dit bedrijf vind ik super leuk en ik krijg veel vrijheid om mezelf te ontwikkelen.
Miranda Wagendorp
Miranda Wagendorp Objectleidster

Bij J. van der Ploeg Dienstverlening zijn de volgende 7 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste reactie
Binnen een dag een eerste reactie!
Sollicitatie
We maken direct een afspraak voor een eerste gesprek op kantoor
Aanbod
Bij het eerste gesprek krijg je bij ons een passend aanbod