Over ons

Het Ir. Lely Lyceum is een middelbare school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. Wij bieden kwalitatief hoogstaand én toekomstgericht onderwijs en begeleiding aan leerlingen. Door focus op technologie en design, internationalisering en empowerment van leerlingen bieden wij hen een uitstekende basis voor een vervolgopleiding en latere succesvolle carrière.
 
Amsterdam-Zuidoost, the place to be
We leven in een dynamische tijd, Amsterdam is volop in ontwikkeling. Dat geldt zeker ook voor Amsterdam-Zuidoost. Het stadsdeel is booming en bruist van energie. Een bloeiend bedrijfsleven, wetenschap, kunst, media, design, health care... allemaal op steenworp afstand van de school. We hebben nauwe contacten met bedrijven en instellingen in Zuidoost en willen die de komende jaren verder verdiepen en uitbreiden.
 
Uitdagend onderwijsaanbod 
Naast een opleiding mavo, havo en atheneum, biedt het Ir. Lely Lyceum nu als enige school in Amsterdam Zuidoost de gymnasium opleiding, tweetalig onderwijs en technasium aan. 
Het Ir. Lely Lyceum biedt daarmee eigentijds onderwijs aan op het gebied van bèta-georiënteerd onderzoek en ontwerpen, internationalisering en ondernemerschap.