Over ons

INOVA staat voor een veilige plek waar je jezelf kunt zijn. Bij ons ben je welkom zoals je bent en word je uitgedaagd om dingen nét even anders aan te pakken. Zo ontdek je wat bij je past. Wij zijn geen doorsnee school. Als je stil in de klas wilt zitten ben je bij ons aan het verkeerde adres. De school, het team en de leerlingen zijn bij ons veel in beweging. We kijken verder dan onze neus lang is en zijn soms lekker kritisch. 

Wij stimuleren zelfvertrouwen en samenwerking. Ook dagen we leerlingen uit, door verschillende werkvormen, leerstrategieën en materialen aan te bieden en dit zich eigen te maken. Door de sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden bereiden we hen ook voor op hun deelname aan onze maatschappij. De waardering voor de omgeving hoort daar zeker bij. 
 
We werken veel met onze handen en zelfs met onze voeten. Ook leren wij gebruik te maken van en te werken met verschillende vormen van multimedia. Omdat wij internationaliteit hoog in het vaandel hebben, beginnen we bij de kleinsten al met Engels. Maar ook voor cultuur en kunst ben je bij INOVA op het juiste adres. Samen ontwikkelen we onze creativiteit en halen we ieders talent naar boven!

Bij Inova Basisonderwijs is de volgende vacature beschikbaar: