Over ons

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwe manieren van werken. In een tijd waar steeds meer mensen met tegenzin naar hun werk gaan, heeft een deel van hen de diepe wens om het heft in eigen hand te nemen en niet meer afhankelijk te zijn van een baan.

Wij laten mensen zien hoe ze door op een andere manier te werken, de stap kunnen maken van loondienst naar (meer) zelfstandigheid. Serieus werken, maar dan ook je eigen werktijden bepalen, werken vanuit huis of waar je wilt, je passie weer vinden en werk doen waar je écht voldoening van krijgt en daarmee een inkomen verdienen wat minimaal gelijk is aan je (baan)inkomen of meer dan dat. Kortom: vrijheid en onafhankelijkheid. 

Dit houdt in dat wij werken met gedreven, ambitieuze, sociale collega's met zeer uiteenlopende achtergronden. De meeste van onze collega's hebben in eerste instantie een baan, wat ze combineren met (parttime) samenwerken met ons.

Persoonlijke ontwikkeling en professionele ondersteuning vinden wij heel belangrijk. Op een prettige, open manier samenwerken en blijven leren ook. De communicatielijnen zijn daardoor heel kort, de sfeer energiek en positief. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en tempo en krijgt alle ondersteuning om succesvol te zijn. 
 

Bij Independent Workforce is de volgende vacature beschikbaar: