Over ons

IKC de Wieden is een Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar, gelegen in de groene wijk Aa-landen in Zwolle. Op onze school voelt iedereen zich welkom en gaat ieder kind met plezier naar school. Samen zijn we de Wieden!

Op ons Kindcentrum leren we met en van elkaar, met hulp van de methode KiVa. We werken samen met kinderen, ouders, de wijk en organisaties uit de omgeving. Kinderen denken mee over hun eigen ontwikkeling, worden gezien en gehoord. Door onderwijs aan te bieden in een uitdagende en betekenisvolle leeromgeving wordt niet alleen kennis verworven, maar worden ook de sociale, emotionele, creatieve, culturele en lichamelijke vaardigheden volop ontwikkeld volgens de ‘Whole Child’ benadering.

Ons gemotiveerde en betrokken team werkt thematisch aan de doorgaande lijnen, waarbij taal het hart van ons onderwijs vormt. Dit heeft als doel dat kinderen zo geletterd mogelijk de basisschool verlaten en zij met vertrouwen deel kunnen nemen aan de samenleving van de toekomst. Word jij enthousiast waar wij voor staan en wil jij ons team komen versterken? Reageer dan op onze vacature. Wij maken graag kennis met jou!

Bij IKC De Wieden is de volgende vacature beschikbaar: