Over ons

Wie zijn wij?
Integraal Kind Centrum De Driemaster is een christelijke basisschool in Hoek van Holland, dat uitdagend basisonderwijs biedt, waardoor ieder kind het beste uit zichzelf kan halen. Conform onze christelijke identiteit gebruiken wij de Bijbel als leidraad bij ons onderwijs en bij de manier waarop wij met elkaar omgaan. We omarmen de verschillen tussen onze medewerkers en leerlingen en staan we open voor alle culturen en geloofsopvattingen.
 
Leerlingen krijgen op De Driemaster veel ontdekkingsruimte en worden bij deze verwerving van kennis en inzicht ondersteund door leerkrachten. Samen met de ouders blijven we ze motiveren om hun eigen koers te bepalen en het beste uit zichzelf te halen. Wij vinden de 21-eeuwse vaardigheden en beweging belangrijk in ons onderwijs. Hierdoor wordt het aanbod omtrent wetenschap, technologie en Engels op een speelse manier al op jonge leeftijd aangeboden.
Wij zijn een Lekkerfitschool en de kinderen krijgen drie keer per week bewegingsonderwijs van een vakdocent. Ook wordt er één keer in de week door een vakdocent muziekonderwijs gegeven.
Door ons enthousiaste en gevarieerde team is er veel gezelligheid en kennis in huis. Door middel van leer- en MEERKRACHT denken wij altijd met elkaar mee. Zo creëren we samen leerlingen die vol vertrouwen het voortgezet onderwijs in gaan.
 
IKC De Driemaster zit in een modern schoolgebouw met 380 leerlingen en er is gratis parkeergelegenheid.
Wij zijn ie je in je kracht zet en waar aandacht is voor elkaar!

Bij IKC de Driemaster zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar: