Over ons

ICT Group, opgericht in 1978, is een toonaangevende provider van industriële technologische oplossingen en services. Onze specifieke branchekennis van diverse markten stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te realiseren en de detachering van ervaren en hoogopgeleide professionals aan te bieden.  Bij ICT linken we mensen, technologieën en ideeën met elkaar.

Met meer dan 1100 toegewijde professionals in het veld, vertalen we nieuwe en innovatieve technologieën in relevante bedrijfsoplossingen. Binnen onze aandachtsgebieden, Smarter Cities, Smarter Industries en Smarter Healthcare, bedienen wij de volgende sectoren: Transport & Logistics, Automotive & Mobility, Energy, Water & Infrastructure, Healthcare, Industry en Hightech.

Via onze participaties en dochterondernemingen is ICT Group ook actief in Traffic & Transport (jointventure met InTraffic), Oil & Gas (Raster), Healthcare (BMA) Mobile Solutions (ICT Mobile), en Testing & Training (Improve Quality Services). Ook heeft ICT een near-shoring-faciliteit in Bulgarije (Strypes).

Onze uitdaging is om de wereld elke dag een beetje slimmer te maken.

 

Bij ICT Group N.V. zijn de volgende 11 vacatures beschikbaar:

Embedded Linux Engineer

ICT Group N.V.
Eindhoven en Deventer
Logo ICT Group N.V.

Traineeship Industriële Automatisering

ICT Group N.V.
Eindhoven, Oosterhout, Bergen op Zoom, Deventer of Maastricht
Logo ICT Group N.V.