Over ons

Sinds 1992 genieten miljoenen mensen jaarlijks op een van onze 600 ijsbanen, die we overal ter wereld bouwen. Met een hoofdkantoor, magazijn en productie in Nederland, verkoopkantoren in Duitsland en China en een internationaal netwerk van dealers en partners, bedenken en leveren we mobiele (en vaste) ijsbanen in alle vormen en maten, geschikt voor vrijwel elke locatie ter wereld.

 

Door ons unieke ijsbaansysteem, een eigen R&D afdeling en de nauwe samenwerking met business partners zijn we in staat om snel in te springen op de wensen en ontwikkelingen in de markt. Samen met de klant kijken we naar de beste mogelijkheden om de ijsbaan te realiseren. En we garanderen daarbij niet alleen topkwaliteit ijs, maar geven ook advies op maat en service van begin tot eind. Wij denken mee vanuit de exploitatie, want uw succes is ons succes! Zo doen we er alles aan om ijsdromen uit te laten komen.

Wij leveren de ultieme ijservaring met ons gepatenteerde systeem, uitgebreide ondersteuning en innovatieve accessoires. Onze oplossingen zijn multifunctioneel en energie-efficiënt.Bij Ice-World is de volgende vacature beschikbaar: