Over ons

I-Workx B.V. (IW) bestaat uit meer dan 160 werknemers die zich bezig houden met diverse werkzaamheden:

  • aanleg en onderhoud van ontruiming-, brandmelder-, inbraaksignalering- en toegangscontrolesystemen;
  • installatie/onderhoud van camerasystemen, datanetwerken, glasvezel, omroep- en telefoonsystemen, FTTH en elektrotechnische werkzaamheden;
  • wisselen van de conventionele 1-en 2-pijps gasmeters naar slimme gasmeters;
  • wisselen van conventionele enkel- en 3-fase meters naar slimme elektrameters;
  • installeren van elektrische laadpalen.

I-Workx is een Nederlands onderdeel van Solutions 30, een toonaangevende leverancier van DOS-diensten (digitale uitbestede ondersteuningsdiensten) in Europa. Met meer dan 10.000 servicemonteurs biedt het bedrijf installatie- en assistentiediensten aan zijn klanten in heel Europa en behandelt het meer dan 60.000 servicebezoeken per dag. Solutions 30 bestrijkt momenteel acht Europese landen: België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje en Polen.

Het bedrijf biedt oplossingen voor technische serviceaanvragen in vijf hoofdsectoren: telecommunicatie, IT, beveiliging, energie en detailhandel. De diensten worden voornamelijk geleverd in opdracht van grote technologiebedrijven, zoals telecomoperatoren, nutsbedrijven, fabrikanten en integratoren van IT- en beveiliging hardware en retailers.

Solutions 30 heeft één visie: uitstekende service bieden tegen een eerlijke prijs en tegelijkertijd het leven gemakkelijker maken met nieuwe technologieën.

Aangezien I-Workx de zorg voor arbeidsomstandigheden belangrijk vindt zijn we VCA-gecertificeerd.

Bij I-Workx BV zijn de volgende 6 vacatures beschikbaar: