Over ons

De Hubertus & Berkhoff is een vmbo-school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg. Wij bieden de richtingen Horeca, Brood & Banket en Recreatie aan. Er is veel individuele aandacht en ambachtelijk vakmanschap staat hoog in het vaandel. De kaderberoepsgerichte leerweg bieden we ook aan in tweetalig onderwijs (TTO) waarbij 30% van de lessen in het Engels wordt gegeven.
 
We zijn gevestigd in een modern schoolgebouw op de Zuidas in Amsterdam. De school beschikt over drie keukens, vier bakkerijen, een lesrestaurant en een Grand Café waar de leerlingen kunnen oefenen in de praktijk. 

Tevens zijn wij een opleidingsschool. In samenwerking met de docentenopleiding leiden wij nieuwe docenten op. Dat houdt in dat onze docenten stagiaires krijgen toegewezen en begeleiden. 
 
De Hubertus & Berkhoff maakt deel uit van scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA heeft een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot en met voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties in Amsterdam en telt in totaal ruim 3250 leerlingen.

Bij Hubertus & Berkhoff zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: