Over ons

Welkom op het Hoofdvaart College! Wij zijn een school in Hoofddorp met ruim 500 leerlingen voor vmbo, mavo en ISK en maken deel uit van Dunamare onderwijs.

Het Hoofdvaart College zet zich maximaal in om ervoor te zorgen dat elke leerling in een onderwijsgroep terecht komt, waar zijn of haar leerproces het beste past. Leerlingen die wat meer moeite hebben hun schooltijd goed af te ronden, kunnen rekenen op aandacht en hulp van het team leerlingondersteuning. Voor kinderen tussen de twaalf en achttien jaar die nieuw in Nederland zijn, verzorgen we taallessen vanuit onze internationale schakelklassen.

Op ontdekkingstocht naar talent en een mooie vervolgopleiding

Werken op het Hoofdvaart College is leuk. Ons team is betrokken en samen begeleiden we leerlingen naar een mooi resultaat. Daarbij leren we niet alleen met onze neuzen in de boeken, maar juist ook door te doen en te ervaren. In zogenaamde talenturen gaan leerlingen op ontdekkingstocht naar hun talenten. Kortom; we zetten ons actief in voor goed onderwijs. Ook fijn: vanaf 2024 verhuizen we naar een spikslinternieuw gebouw in het Lincolnpark in Hoofddorp!


Bij Hoofdvaart College zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: