Over ons

Hoenderdaal Fasteners is een internationaal opererende importeur, distributeur en exporteur van bevestigingsmaterialen voor toeleveranciers in de bouw-, industrie- en Doe-Het-Zelf-sector. Wij werken met een team van 50 medewerkers en zijn gevestigd in Veenendaal.

Wij staan bekend om het leveren van kwaliteitsproducten en zijn al 51 jaar specialist op het gebied van schroeven. We hebben hierin twee belangrijke eigen A-merken: Rotadrill, de schroef met de rode punt, voor de DHZ-markt -> www.rotadrill.nl , en voor de professionele markt is ons merk Dynaplus -> www.dynaplus.nl

Hoenderdaal werkt oprecht en gelooft in duurzame relaties met klanten en leveranciers. Dit doen ze in een prettige werksfeer met een ondernemend team van winnaars.

To the point:
Met een team van zo’n 45 medewerkers zorgen wij er iedere dag voor dat de bestelde producten op tijd bij onze klanten terecht komen. De organisatie is plat en de werksfeer informeel. Het team is hecht en de loyaliteit is hoog. We zetten ons met zijn allen in voor het beste resultaat voor onze klant.
Het Hoender-DNA kan als volgt worden omschreven: To the point, oprecht, loyaal, flexibel, leergierig, enthousiast, oplossingsgericht en met een gezonde dosis humor.

Bij Hoenderdaal Fasteners zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen