Over ons

Het Hoeksch Lyceum in Oud-Beijerland is een scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium, econasium met international business college en Cambridge Engels.

De school telt op dit moment ongeveer 1250 leerlingen. Het Hoeksch Lyceum trekt leerlingen uit de hele Hoeksche Waard en is gevestigd in Oud-Beijerland. Ons motto is: Talent, Ambitie, Succes. Leerlingen en medewerkers kunnen op onze school hun talenten ontwikkelen, hun ambities realiseren en succes behalen.

Meer informatie vindt u op onze website www.hoekschlyceum.nl en op www.dehoekscheschool.nl of u kunt bellen met ons secretariaat 0186-617522.

Het Hoeksch Lyceum is oderdeel van stichting De Hoeksche School voor Primair en Voortgezet Onderwijs verzorgt openbaar onderwijs op 20 basisscholen, 1 school voor speciaal basisonderwijs en 2 scholen voor voortgezet onderwijs (vmbo b, k, g, mavo, havo, vwo).

Iedere locatie is uniek en heeft punten waarin zij onderscheidend zijn. De Hoeksche School is gevestigd in de Hoeksche Waard, een eiland dat zich kenmerkt door haar groene en landelijke omgeving en is gelegen onder de rook van Rotterdam.

De stichting biedt met zo’n 550 medewerkers onderwijs aan 5000 leerlingen in de hele Hoeksche Waard. Onze basisscholen ontwikkelen zich in nauwe samenwerking met Stichting De Hoeksche School Kinderopvang tot integrale kindcentra. Er is een goede samenwerking tussen onze scholen voor PO en VO. Ons motto: ‘Van baby tot student, de mooiste tijd van je leven’.
Meer informatie vindt u op onze website www.dehoekscheschool.nl of u kunt bellen met 078-6295999.

Bij Hoeksche School - Hoeksch Lyceum zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: