Waarom onze organisatie

Een echt Tilburgs familiebedrijf
Wij bestaan 135 jaar en zijn benoemd tot Hofleverancier
Draag bij aan de brandveiligheid van Nederland

Wij bieden

Persoonlijk opleidingsbudget
Pensioenregeling
25 vakantiedagen en 13 adv-dagen op fulltime basis.

Onze recruiter

Tom ter Schiphorst

Over ons

Hoefnagels Fire Safety is dé deskundige op het gebied van brandcompartimentering en wil daarbij verder gaan dan de voorschriften in het Bouwbesluit. Wij pleiten ervoor om niet alleen de regels te volgen, maar ook de risico’s te beperken.

Kennis en expertise

Onze medewerkers combineren een grote mate van kennis en expertise op het gebied van wet- en regelgeving met productkennis en projectrealisatie. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een deskundig advies. Daarbij is maar één ding leidend: de brandveiligheid. Onze medewerkers geven u onafhankelijk advies over welk product bij uw situatie past. Ook wanneer dat geen product van Hoefnagels Fire Safety is.

Innovatie

Omdat we graag in oplossingen denken, is innovatie en belangrijke pijler onder onze organisatie. Onze eigen afdeling research- en developmentafdeling is continu bezig met het optimaliseren van onze huidige producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Deze kunnen we in onze eigen testoven gecontroleerd blootstellen aan extreme omstandigheden. Gecertificeerde laboratoria (notified bodies) zoals Efectis en Peutz, beoordelen onze producten en voorzien deze van een certificaat. Zo weet u zeker dat al onze producten voldoen aan de strengste eisen en intact blijven op het moment dat het nodig is.

Eigen producten

Ontwikkeling en innovatie zijn belangrijke pijlers binnen Hoefnagels Fire Safety. We volgen marktontwikkelingen nauwgezet, luisteren naar onze klanten en maken een vertaling naar nieuwe producten en maatwerkoplossingen. Vanuit deze filosofie hebben we onze eigen besturingstechniek ontwikkeld, evenals het eerste brandwerende rolscherm in Nederland én de enige brandwerende en inbraakwerende schuifdeur ter wereld die ook nog eens kan worden voorzien van een vluchtdeur.Onze waarden

Familiebedrijf
We hebben zowel een rijk verleden als een glorende toekomst. Je vindt bij ons de teamgeest en de ervaring van een bedrijf dat al vier generaties wordt geleid door de familie Hoefnagels.
Gelijkwaardigheid
Onze mensen zijn het DNA van Hoefnagels en maken ons verhaal tot een succes!
Kundig
Bij Hoefnagels Fire Safety ben je onderdeel van een fijne club vakmensen.
"Ik kom op plekken die voor anderen vaak gesloten blijven."
Erwin Stans
Erwin Stans Monteur

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je ontvangt een bevestiging en wij gaan met je sollicitatie aan de slag.
Telefonische screening
Zien we voldoende aansluiting? Dan nemen we contact met je op voor de eerste telefonische kennismaking.
Eerste interview
Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we verder in op jouw sollicitatie. We kijken onder andere of jouw ambities en karakter aansluiten bij onze organisatie en -cultuur.
Tweede interview
In het tweede gesprek praten we verder door over jouw kennis en ervaring in relatie tot de functie.
Aanbod
Bij wederzijds enthousiasme doen we jou een passend aanbod.