Over ons

Onze relatie HoCoSto in Zundert heeft zich de afgelopen 5 jaar voornamelijk toegelegd op de ontwikkeling, het patent en op kleine schaal implementeren van een thermische energieopslag, HOt – COld – STOrage, of wel: De HoCoSto. Daarmee heeft het product dezelfde naam als de  organisatie.

Ontstaan van de organisatie:
Duurzame energie wordt opgeslagen wanneer deze overvloedig voorhanden is. Wanneer het energieaanbod afneemt, wordt de opgeslagen energie gebruikt om toch aan de energievraag te voldoen. De HoCoSto wordt momenteel al gebruikt voor het verduurzamen van warmte-/koel installaties in woningen, bedrijven, scholen, sportverenigingen campings en andere toepassingen. Vanaf heden wordt dit uitgebreid met complete wijken en wordt de HoCoSto daarmee ook voor toepassingen op grotere schaal geïmplementeerd.

HoCoSto is een platte organisatie met een betrokken groep van 6 medewerkers. Er wordt met een pragmatische insteek gewerkt. De organisatie ontwikkelt en installeert innovatieve systemen, die bijdragen aan het verduurzamen van de energievoorziening in Nederland.

Bij Hocosto zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar: