Over ons

Het Hilfertsheem College is een school voor vmbo (basis t/m tl) met een open christelijke identiteit. Aandacht, ruimte om jezelf te zijn, duidelijkheid en uitdaging staan voorop. Medewerkers hebben hart voor de leerlingen en willen naast het behalen van goede resultaten de talenten van de leerlingen tot ontwikkeling brengen. De school heeft de ambitie om leerlingen goed voor te bereiden op de vervolgopleiding mbo of de havo. 
 
Differentiatie in de klas en coachen op kracht vinden we belangrijk. Wij werken met onze leerlingen aan burgerschapsvorming, respect en een tolerante houding. We hebben een verantwoordelijkheid voor elkaar en de omgeving. Het team geeft veel persoonlijke aandacht en begeleiding. We hebben sinds maart 2016 een prachtig eigentijds gebouw. Nieuwe collega’s worden bij ons begeleid ongeacht hun ervaring. Nieuwkomers ervaren de school als een ‘warm bad’ door de verwelkomende en ondersteunende houding van het team.
 
Wij verwachten van de kandidaat dat hij/zij een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de school. Leerlingen leren hier werken in een combinatie van theorie en praktijk.

Bij Hilfertsheem College is de volgende vacature beschikbaar: