Over ons

De Hildebrand Van Loonschool wil een kleine sfeervolle christelijke school zijn waar gedreven en doordacht lesgegeven wordt zodat leerlingen “heel veel leren”.

Deze zin is voor ons niet zo maar een combinatie van woorden, maar de vaste basis waarop we ons beleid en handelen baseren.
Dat doen wij doordat leerlingen, leerkrachten en ouders sámen bouwen aan de school. Wij werken op basis van openheid, betrokkenheid én wederzijds vertrouwen, zodat kinderen zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en met plezier naar school gaan.
Wij leren leerlingen te participeren in een groep en verbonden te zijn met anderen binnen en buiten de school. Wij stimuleren de leerlingen ook om het beste uit zichzelf naar boven te halen en zich te ontwikkelen tot zelfredzame personen met zelfvertrouwen en eigen verantwoordelijkheid.

Onze leraren zijn gedreven, actief en betrokken, hebben passie voor het vak en willen dit overbrengen aan leerlingen en collega’s met doordacht en vakoverstijgend onderwijs. Door leerlingen uit te dagen, te inspireren, te motiveren, te prikkelen en te laten ontdekken, leggen wij de basis om een leven lang te willen leren. Op deze manier willen wij voor iedere leerling een passend uitstroomniveau bereiken.

Bij Hildebrand Van Loonschool is de volgende vacature beschikbaar: