Over ons

Wil je graag bij HighQ aan de slag als interim financial? Onder de vlag van HighQ meedraaien bij projecten bij interessante opdrachtgevers? Of tijdelijk functies invullen en zo meekijken in de keukens van veel organisaties? Bekijk dan de vacatures van HighQ.

HighQ beweegt al bijna dertig jaar mee in de dynamische wereld van finance. Onze kracht zit in het samen doen. Vanuit onze karakteristieke boerderij in het groene hart werken we samen met veel plezier aan de beste oplossingen voor financiële vraagstukken op het gebied van Personeel, Processen en Informatie. Bij HighQ kijken we niet alleen naar de cijfers, maar juist naar de personen achter de cijfers. En dat merk je meteen bij binnenkomst in onze sfeervolle boerderij. Bij ons ben je geen nummer. HighQ’ers voelen zich betrokken bij de organisatie. We hebben plezier in ons werk en met elkaar.

We investeren veel in jouw persoonlijke ontwikkeling. Als HighQ’er ga je aan tafel bij de HighQ Academy en ontwikkel je je continu verder op het gebied van soft en hard skills. Met onze trainingen en vakinhoudelijke sessies ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in finance. En als starter schuif je bij ons aan bij het HighQ Young Talent Prgram.

Met ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers vinden we opdrachten die bij jou passen. Tijdens de opdrachten word je door ons intensief begeleid. En je hebt je een eigen mentor met wie je altijd om de tafel kan om te sparren.

We werken vanuit onze karakteristieke boerderij in het groene hart bij organisaties in heel Nederland. HighQ’ers weten elkaar altijd te vinden voor het delen van kennis en ervaringen via ons HighQ Intranet. En we komen graag bij elkaar aan tafel tijdens themabijeenkomsten, fun events, netwerkborrels en ons jaarlijkse uitje, waar we nog tijden over doorpraten.

Bij HighQ zijn de volgende 12 vacatures beschikbaar: