Over ons

DE PATIENT CENTRAAL

Klanttevredenheid en loyaliteit staan binnen uw zorginstelling hoog in het vaandel nu de rol van de patiënt door marktwerking verandert in die van zorgconsument. De nadruk komt daardoor steeds meer te liggen op het centraal zetten van de patiënt, door de zorg op basis van hun wensen en behoefte in te richten. HI-Systems wil zorginstellingen de ruimte geven optimaal op deze ontwikkelingen in te spelen, door hen op het gebied van medicatiemanagement zo optimaal mogelijk te ontzorgen.

WAT BIEDEN WIJ?

Met onze applicaties bieden wij specialistische en tegelijkertijd toegankelijke oplossingen voor de processen rondom de medicatievoorziening aan ziekenhuizen, GGZ-instellingen en verpleeg- en verzorgingstehuizen. Daarnaast faciliteert HI-Systems de externe belevering door instellingsapotheken en farmaceutische dienstverleners. De medicatieveiligheid van de patiënt loopt hierbij als een rode draad door onze product suite heen.

Onze product suite bestaat uit een informatiesysteem voor de ziekenhuisapotheker en pharmaceutische dienstverlener, een voorschrijfsysteem voor medisch specialisten en een toedienregistratie voor de verpleging. Met deze applicaties ondersteunt HI-Systems zorginstellingen in iedere fase van de farmaceutische zorgcirkel: de closed loop. Door middel van een open architectuur en eenvoudig te implementeren HL7 interfaces, integreren wij eenvoudig met uw EPD of ECD.

HI-SYSTEMS EN VIPHARMA

Sinds september 2016 valt het medicatiemanagement systeem ViPharma ook binnen het productportfolio van HI-Systems. Ook met ViPharma wordt de volledige farmaceutische backbone van verschillende toonaangevende zorginstellingen voorzien.

Bij Hi-Systems is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen