Over ons

Welkom bij Hettich Benelux;  producent van klimaatapparatuur wereldwijd. In Geldermalsen bedenken en maken wij veel maatwerk oplossingen voor vraagstukken van onze klanten. Of het nu gaat om een kast voor planten groei met een automatisch watergeefsysteem of om een oliebad met specifieke maten, geen vraag is ons te gek.  Als het om laboratoriumapparatuur gaat, zijn wij er voor de klant om een goede oplossing te leveren. Dit jaar bestaan wij 75-jaar en hopen wij dit toch nog met een klein feestje te kunnen vieren.  

In Geldermalsen is naast kantoorruimte ook onze showroom en productiehal. Niets leuker als vanaf je werkplek in de productie te kijken hoe een product ontstaat. Niet alles wat wij doen maken we zelf, wij leveren ook apparatuur van bekende merken want waarom iets uitvinden als een ander het al goed voor elkaar heeft?

In totaal zijn we met ongeveer 45 medewerkers waarvan een deel buiten vanaf huis werkt denk hier bij aan de functies Accountmanager en Service technicus. Zij gaan vanaf huis naar de klant ergens in ons land of het nu in de gezondheidszorg, industrie of zuivel is. Als er een laboratorium is, dan is het voor ons vaak al interessant.

Wij zijn onderdeel van de Hettich Group met hoofdvestiging in Duitsland. Andreas Hettich is marktleider op het gebeid van centrifuges. Andere vestigingen zitten in Amerika, Frankrijk, Singapore en Zwitserland.

Wil je meer weten over Hettich Benelux? Kijk dan op ons Instagram, Facebook, LinkedIN  of YouTube kanaal. 

Bij Hettich Benelux B.V. zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: